Embed

Stardoll Academy'deki bütün sorularınızın cevapları burada !

Arkadaşlar ;

Biliyorum Academy ile ilgili bir sürü sorununuz var :( Benim de ! (keşke görev atlayabilsek yaa ) Bunun için bir araştırma yaptım.Stardollda yardım kurallar güvenlik demeden her deliği inceledim ve sorularımızın cevabını kısa bir özetle bulup paylaşacağım ! Bir de kendiniz görmek isterseniz TIKLAYIN ve görün.Başlayalım :) ;

1. Stardoll academy nedir ?

Cevap : Stardoll Akademi; Moda, İç tasarım ve Güzellik dünyasının bir parçası olmak istiyenler için dünyanın en ihtişamlı ve elit akademisidir. Stardoll'un her bir üyesi bu akademide öğrenci olma şansına ve verilen görevleri tamamlayarak Starpuan, Stardollar, Starcoinsve özel hediyeler kazanma ayrıcalığına sahiptir. Görevleri tamamlayan her öğrenci ilhamlarını ve kreasyonlarını yıllığına kaydetme şansı elde eder. Yıllıklar diğer kullanıcılar tarafından görülebilir ve hatta bazı projeler yine diğer kullanıcılar tarafından oylanabilir.

2. Stardoll academy nereden çıktı ?

Cevap : Stardoll Akademi, kendine meydan okuman, yaratıcılığını keşfetmen, yeni arkadaşlar edinmen ve süper hediyeler kazanman için geliştirildi. Ayrıca bu sayede daha hızlı puan kazanabilecek ve seviye atlayabileceksin.

3. Stardoll academy projelerini nasıl tamamlayabilirim ?

Cevap : Her sayfanın alt kısmında bulunan Stardoll Akademi sekmesine tıka ( Büyük A harfi gibi görünen). Bir kutu açılacak ve sağ tarafta görevler göreceksin. Bu görevleri tamamla, görevleri tamamladıkça ödüller kazanacaksın.

4. Yıllık nedir ?

Cevap: Yılllık, Stardoll Akademi'de edindiğin kreasyonları ve ilhamlarını kaydedebileceğin bir alandır. Yıllık ayrıca eski projelerini gözden geçirmen için kısa bir yol sağlar ve Akademi'nin diğer öğrencileri projelerini oylayabilir.

5. Yıllığımı nasıl kullanırım ?

Cevap : Yıllık sayfasında mouse yardımıyla aşağı doğru inerek tamamlanan projelerini görebilirsin. Ya da ikinci sayfadaki küçük resimlerden birine tıklayabilirsin, bu seçenek seni direk olarak seçtiğin projeye götürür. Bazı projeler yıllığa kaydedilir. Bu projeleri yapma esnasında senden birşeyleri yıllığına kaydetmen istenecektir. Her zaman en iyisini yapmayı denemeyi unutma, çünkü yıllık sadece ilk denemeni kaydedecektir! unutmayın!

6. Geri dönüp yıllığımdaki bir resmi değiştirmek istiyorum bunu nasıl yapabilirim ?

Cevap : Ne yazık ki, yıllığında bulunan hiçbir resmi değiştiremezsin. Yıllığına birşey kaydedilmeden önce mutlaka sana yıllığına bir resim ya da proje kaydedip kaydetmek istemediğin sorulur.

7. Nasıl yıllığımın ön sayfasında daha iyi bir sıralama elde edebilirim ?

Cevap : Stardoll Akademi'de geçebileceğin 5 farklı öğrenci seviyesi bulunur. İyi bir ünün ve enerjin olduğunda seviye atlarsın. Akademi'de en kolaydan en zora kadar sırasıyla- Frosh (Birinci Sınıf Öğrencisi), Buzz Builder (Enerji Verici), Top Student (En iyi Öğrenci), Rising Star (Parlayan Yıldız) ve Mogul in the Making (Yapım Sürecindeki İmparator) seviyeleri bulunur. Beğeni topladıkça daha çok proje tamamlarsın ve Akademi'deki sıralaman da yükselir.

8.Hiç birşey yapmadan bir ödül kazandım , bu nasıl oldu ?

Cevap : Yeni bir dizi görev belirlendiğinde, bazen farkında olmadan bir görevi tamamlayabilirsin. Bu nadiren olur. O yüzden bedavadan gelen bu ödülün keyfini çıkar!

9. Neden bireysel projeleri yeniden oynayamıyorum ?

Cevap : Yıllık, senin tasarım becerini göstermen ve zaman içinde pratik yaparak ne kadar ilerlediğini görebilmen için tasarlandı. Yıllığına baktığın zaman Stardoll Akademi'ye başladığından beri ne kadar yol aldığını görebilirsin.

10. Bir görevi atlayıp başka bir göreve geçebilir miyim ?

Cevap : Hayır , bu mümkün değildir .

Lady.Lady.3

 

Yorum Yaz
Bu içeriği paylaşın!